Επικοινωνία
|
Αρχική σελίδα
 
Ενημερωτική συνάντηση με τους ωφελούμενους (17/4/2013)
Ενημέρωση: 2013-04-15

Στις 17/4 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ συνεργατών της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤΟΠΕΚΟ ΒΟΛΟΥ και των ωφελουμένων προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: η νέα πρόσκληση στο επιχειρείν». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπεύθυνοι του έργου και δύο ωφελούμενοι που είχαν την τύχη να παρευρεθούν στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν τα πιο σημαντικά συμπεράσματα που βγήκαν από την εκδήλωση αυτή σχετικά με την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, το θεσμικό πλαίσιο και τους μηχανισμούς στήριξής της, καθώς και εμπειρίες από άλλες συνεταιριστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Δ. Δερβένης και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤΟΠΕΚΟ ΒΟΛΟΥ κ. Ι. Καουνάς όπου απευθυνόμενοι στους ωφελούμενους τους ενημέρωσαν πως ο Δήμος Βόλου μαζί με τους φορείς που συμμετέχουν στη σύμπραξη εργάζονται εντατικά και κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που θα δημιουργηθούν.

Τέλος, οι ωφελούμενοι προσκαλέστηκαν να συμμετάσχουν στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημαρχείο Βόλου με θέμα «Πρωτοβουλίες και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση».